chakra checkup/Reiki

CHAKRA checkup
Ons lichaam bestaat buiten spieren, zenuwstelsel en nog veel meer, ook nog uit energie. Er zijn 7 hoofdchakra’s die de energiehuishouding aansturen en dat zijn de 7 chakra’s. Te weten: basis, buik, zonnevlecht, hart, keel, derde oog, kruinchakra. Al deze chakra’s hebben een betekenis. Met het bewandelen van je chakra’s gaan we kijken welke uit balans zijn en wat je kunt doen om ze weer in balans te krijgen.

REIKI
De energie van de engelen en het universum gaan via mijn handen naar jouw lichaam. Dit is een warme energie. Kort voor een sessie voer ik een meditatie uit waardoor de energie bij me is en de sessie beginnen kan. Ook vraag ik jou om je schoenen en sieraden af te doen voor we de sessie ingaan. De reden waarom ik dit doe is omdat de energie zich dan beter kan verplaatsen door je lichaam. Wanneer je jezelf tijdens de sessie niet oké voelt, kun je dat altijd aangeven.